League of Legends

Leagues.gg og Esport Danmark er stolte af at annoncere et nyt samarbejde, der vil forme fremtiden for dansk esport inden for League of Legends. De to organisationer samarbejder om at afvikle den nationale liga i League of Legends, som bliver en integreret del af den nordiske ligastruktur under NLC (Nordic League Championship).

Fall Split 2024 – Liga informationer:

Alle informationer omkring streams, kampe, kontakt til admins osv. foregår på vores Discord kanal: https://discord.com/invite/TDKV5jWbmj
For at det skal være let og overskueligt har vi lavet en folder med kalender, formater mv. du kan downloade med alle informationer du har brug for til højre i vores fakta boks.

Offline playoffs:
Vi afholder igen i år vores playoff offline, det bliver i weekenden 1-3 november til FalconsNXT Games i Farum Arena. Så sæt allerede nu kryds i kalenderen til et brag af et playoff!
De seks bedste hold i ligaen sikre sig en plads til playoffs, hvor der vil afvikles semifinaler og finale på vores scene til eventet.

Tilmelding:
Bekræft fortsættelse i liga-systemet: https://docs.google.com/forms/u/3/d/1bbe0Ji_YkF1szPm6TFvj71ohDM1JzixeKpU5aHkVsdI/edit?usp=drive_web

Tilmelding af et nyt hold til Fall Split 2024 er nu åben: https://docs.google.com/forms/d/101x-jIFLd5cQbyXWOgGjQSNh4L-meLyxjnyqTGdSUR0/edit

Disclaimer:
Vi gør opmærksom på, at denne turnering er underlagt RIOT’s retningslinjer, og derfor kan vi være nødsaget til at lave ændringer ud fra de beslutninger som RIOT træffer. Vores ligastruktur og op- og nedrykning vil være præget at mængden af hold der deltager, der kan derfor være både flere og færre divisioner lige så vel som at vores op- og nedrykning vil blive tilpasset mængden af deltagende hold.

Faktaboks

  • 5Leagues.gg
Leagues.gg er en platform for esportsudøvere. Platformen afholder turneringer og tilbyder udøverne at spille i fællesskab.
  • 5Esport Danmark
Esport Danmark er det landsdækkende forbund, der arbejder for at fremme esportens vilkår og skabe sammenhængskraft mellem sportens interessenter fra bredde til elite.
  • 5Join vores Discord
Join vores Discord hvor i kan tale med vores admins samt få de nyeste nyheder med Liga og Ladder:
  • 5Download vores liga info folder