Kvalifikation – World Esport Championship 2024

Esport Danmark har igen i år mulighed for at sende et dansk hold til IESF World Championship.

I år går turen til Saudi Arabiens hovedstad Riyadh, hvor turneringen finder sted fra den 11. til den 19. november med en samlet prizepool på 240.000 dollars.
Inden da skal de danske repræsentanter igennem den europæiske kvalifikation hvor de skal konkurrere mod de 40 andre nationer om én af de i alt 11 pladser. Den europæiske kvalifikation finder sted 6-14 juli online. 

Vi skal dog først have fundet de danske repræsentanter og det gør vi igennem to åbne kvalifikationer med to pladser videre fra hver kvalifikation på højkant. Dernæst et endeligt slutspil med de fire kvalificerede hold, og fire direkte inviterede hold, hvor kun vinderen får lov til at repræsentere Danmark ved IESF-kvalifikationen.

Kvalifikation # 1
https://www.challengermode.com/s/EsportDenmark/tournaments/daadf5e2-a6d0-47c9-b49e-08dc5d328127 

Kvalifikation # 2 https://www.challengermode.com/s/EsportDenmark/tournaments/4fd6fe39-7bf7-42a3-eb57-08dc5e2dfcdf 

Den endelige finale kvalifikation kommer til at finde sted d. 5 maj.

Vi gør allerede nu opmærksom på, at det kræver dansk pas samt en minimumsalder på 16 år for at kunne repræsentere sit land i denne turnering.

 

Kort info om IESF World Esport Championship:

Det er et multi-esportsevent bestående af i alt 7 forskellige esportsturneringer. Til eventet i Saudi Arabien deltager over 125 lande.

Riyadh er kendt for at være en dynamisk og spændende værtsby, og vi ser frem til at bringe vores talentfulde spillere til denne internationale arena.
Vi opfordrer alle danske esportudøvere til at deltage i de nationale kvalifikationer og kæmpe for chancen for at repræsentere vores land på den globale scene. Det bliver en spændende rejse, og vi er sikre på, at vores spillere vil gøre Danmark stolt i Riyadh og ved verdensmesterskabet i esport.

Læs mere her:
iesf.org

 

Faktaboks

  • 5Counter-Strike 2

Counter-Strike, også kendt som CS, er et af de mest ikoniske og indflydelsesrige first-person shooter-spil i videospilhistorien.

Spillets koncept er enkelt, men dybt engagerende: To hold, terrorister og counter-terrorister, kæmper mod hinanden i forskellige spilmodes, såsom bombeudkastning, gidselredning og holdbaseret kamp. Terrorister forsøger at placere og detonere en bombe, mens counter-terroristerne skal forhindre dette eller redde gidsler, alt afhængigt af spilmålet.

Spillet har en enorm e-sportsscene, hvor professionelle hold og spillere konkurrerer i turneringer over hele verden. Counter-Strike-turneringer tiltrækker tusindvis af tilskuere og millioner af seere online, og spillet har en dedikeret fanbase, der fortsætter med at støtte det efter mere end to årtier siden dets første udgivelse.

  • 5Esport Danmark
Esport Danmark er det landsdækkende forbund, der arbejder for at fremme esportens vilkår og skabe sammenhængskraft mellem sportens interessenter fra bredde til elite.
  • 5Join vores Discord

Join vores Discord hvor i kan tale med vores admins samt få de nyeste nyheder.