Se vores turneringer

 

Landshold

Esport Danmark er stolt medlem af det internationale esportsforbund, IESF (International Esports Federation). Dette medlemskab giver os mulighed for at deltage i verdensmesterskaberne i esport, hvor vores landshold kan konkurrere på den internationale scene.

Gennem vores tilknytning til IESF har danske esportudøvere mulighed for at repræsentere Danmark i en række forskellige spil og discipliner, herunder spil som Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2 og mange flere. Ved at deltage i disse verdensmesterskaber har vores talentfulde spillere chancen for at konkurrere mod nogle af de bedste spillere fra hele verden og vise deres færdigheder og dedikation.
Vi er fast besluttede på at støtte vores talentfulde esportudøvere og give dem mulighed for at nå deres fulde potentiale på den internationale scene. Ved at være en del af IESF er vi i stand til at skabe muligheder for vores landshold og bidrage til væksten og anerkendelsen af esporten både i Danmark og globalt.

Vi vil i løbet af året afholde nationale kvalifikationer i CS2 herrer og kvinder samt Dota 2. Dette giver danske esportudøvere en unik mulighed for at konkurrere om en plads på det danske landshold og repræsentere vores land ved verdensmesterskabet.Vinder man de nationale kvalifikationer får man lov at først repræsentere Danmark i de europæiske kvalifikationer, hvor vi dyster om de endelige billetter til World Esport Championship 2024 i Riyadh, Saudi Arabien.
Riyadh er kendt for at være en dynamisk og spændende værtsby, og vi ser frem til at bringe vores talentfulde spillere til denne internationale arena.