Flere og flere får øjnene op for esportens potentiale.

Et af de områder som flere virksomheder har beskrevet som en skjult perle – potentialet for rekruttering og kompetenceudvikling.
Det område sætter vi fokus på i samarbejde med Københavns Kommune, Københavns Erhvervshus, KRIFA og Astralis. Det gør vi med en hel dag i esportens tegn.
Første del vil være forbehold de inviterede virksomheder og deltagere, men anden del vil være åben for alle med bare en smule nysgerrighed.

Fredag d. 13 vil over 20 virksomheder og mere end 180 ledige mødes hos Astralis Nexus ved Tivoli.
Her vil vi have en dag med fokus på de talenter og kompetencer som esporten kan sætte i spil hos diverse virksomheder og teams.
Når rekruttingsdelen bliver rundet af, slår vi dørene op og invitere alle ind for at mødes – både virksomheder og Astralis holdet.
Det sker kl. 16:30, hvor der vil blive budt velkommen af Kasper Hvidt. Efterfølgende vil der være mulighed for at møde hele Astralis holdet.

Så uanset om man er nysgerrig på hvad virksomhederne ser i esporten, hvad de unge ser af potentiale i virksomhederne, eller bare vil ønske Astralis held og lykke i Pro League, så er fredag d. 13 kl. 16:30 en enestående mulighed.
På dagen vil der udover meet & greet med Astralis også være mulighed for at hive merch hjem, samt at få en god snak om alle de uforløste potentialer i esporten.

Følg med resten af uge 32, hvor vi dagligt vil komme med mere info og opdateringer på vores SoMe omkring eventet, indtil vi forhåbentligt ses på fredag.

Link til det åbne event

Ønsker du info om fremtide events, kan du sende en mail

Forledige – I kan tilmelde jer kursus her

En tanke om “Rekruttering gennem esport

  1. Jakob Lyngbye siger:

    Kære Esport Danmark
    Jeg kan desværre ikke deltage, men jeg er meget interesseret i at vide hvilke 20 virksomheder, der deltager i arrangementet. Baggrunden er at jeg har flugt udviklingen fra 2015-2020, fordi min ældste søn spillede LOL på semi-professionelt plan. Jeg så hvordan esport udøvere bliver relevante for forsvar, søfart, kloak, transport og endda min egen branche nedrivning (vi bruger fjernstyrede robotter). Jeg så hvordan min dreng lærte om “bløde” værdier som samarbejde, planlægning og organisation. Og hvordan de til sidst blev de afgørende for at han stoppede.
    På forhånd tak.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *