Stephan Østergaard

Formand | Advokat

Stephan Normann Østergård er advokat samt en passioneret esports- og gaming-entusiast. 

Lasse Storgaard Kirchhoff

Næstformand | Lærer & næstformand i AAB Esport

Lasse er en passioneret gamer og esportsentusiast. Han har siddet med i Esport Danmarks bestyrelse over flere år og sidder desuden som næstformand i AAB Esport. Med stærke forbindelser i hele esportsmiljøet og kendskab til turneringsstrukturer er Lasse en stærk ressource for forbundet der taler foreningernes interesser frem.

Eva Fog Noer

Bestyrelsesmedlem | Digital Entrepremør / TikTok

Eva Fog er stifter og forkvinde for teknologiforeningen Digipippi, der arbejdede med at få piger til at interessere sig for IT. Hun blev i 2018 udnævnt til “Role Model of the Year” af IT-konferencen “Wondertech” og DigiPippi blev i 2018 udmærket som et foregangseksempel for ligestilling af EU’s ligestillingsinstitut.

Jens Bouet

Bestyrelsesmedlem | direktør for dansk handicap forbund

Jens Bouet er direktør i Dansk Handicap Forbund. I mange år var han en del af den øverste ledelse i den finansielle sektor, inden han skiftede til organisationsverdenen. Har tidligere været CEO i revisorbranchen og Autobranchen. Er i dag også bestyrelsesmedlem i fonde, organisationer og virksomheder.

Søren Gravgaard

Bestyrelsesmedlem | Klubleder & Næstformand i Furesø Esport

Søren Gravgaard er en garvet klubleder, League of Legends holdleder og næstformand i Furesø Esport. 

Frederik Byskov

Bestyrelsesmedlem | Serie iværksætter & esportsentreprenør

Som medstifter af Astralis, Blast Pro og senest high-end headset mærket AceZone viser Frederik sig som en ressourcestærk og initiativrig leder med stærke visioner. Frederik har også været med til at stifte Esport Danmark og er for nyligt trådt ned som formand for at fokusere på andre projekter. Han er dog stadig med som alment bestyrelsesmedlem!

Rune Højgaard de Blanck

Bestyrelsesmedlem | Formand i NXT LEVEL ESPORT & UX DESIGNER

Rune er uddannet lærer, med en overbygning i uddannelsesvidenskab og senest UX designer. Han er en passioneret gamer, tech-nørd og arbejder for at foreningerne i Danmark har de bedste vilkår for at drive og udvikle deres esportstilbud.

Pernille Thorslund

Bestyrelsesmedlem | forretningsudvikler

Pernille Thorslund er et erfarent bestyrelsesmedlem, der bringer fokus på digitalisering, kunderejser og vækst. Hendes stolthed er at opnå høje vækstrater og øget kundeorientering.

Birgitte Bergman

Bestyrelsesmedlem | Fhv. medlem af Folketinget & Forretningsudvikler

Birgitte er et erfarent forhenværende folketingsmedlem og ordfører for kultur, turisme, medie, ligestilling, kirke og kommunal. Hun har arbejdet som næstformand i klima- og bæredygtighedsudvalget og er dedikeret til grøn omstilling. Derudover var hun Initiativtager til milliardkompensation til kultur- og turismebranchen under pandemien. Ekspert i forretningsudvikling og ledelse af teams, med stærke kommunikations- og lederegenskaber.