Nordiske mesterskaber for kvinder 2023 kvalifikation.

Offline-kvalifikation til de nordiske mesterskaber 2023 for kvinder i CS:GO i Sverige.

National kvalifikation hos Sørby Esport d. 7. oktober

Forbundet arbejder tæt sammen med de andre nordiske forbund og derfor deltager Esport Danmark i år med et hold i turneringen i Gøteborg til december.

For at finde holdet der skal repræsentere Danmark, afholder Esport Danmark en national kvalifikation i CS:GO for kvinder d. 7. oktober i de nye faciliteter hos Sørby Esport i Slagelse. CS:GO-turneringen afvikles som offline-turnering og Esport Danmark sørger for at kampene bliver livestreamet af dygtige castere til eventet.

Information om turneringen

Adresse: Sørby Esport, Trafikcenter Alle 4, Slagelse.

Vinderen af kvalifikationen kvalificerer sig til deltagelse i de nordiske mesterskaber for kvinder i CS:GO til december i Gøteborg, hvor de skal repræsentere den danske fane mod de andre skandinaviske lande.

Alle kan deltage i vores kvalifikation, men for at kunne repræsentere Danmark til Nordic Womens Championship 2023 er der følgende krav:

At have dansk pas eller permanent opholdstilladelse
Tilmelding er åben: https://docs.google.com/forms/d/1XfNCAR0PLAxjm28_z6nj_XgfQ9-DkBha3bERotIPrVY/edit

Deadline for tilmelding er d. 25 september og nærmere information vedrørende eventet hos Sørby opdateres løbende hen imod kvalifikationen.

DM aftermovie:

d. 19 marts 2023 afholdte vi det første Danmarksmesterskab i CS:GO for kvinder hos Astralis Nexus. Det var en fantastisk dag, og et vellykket event, det er der kommet denne lille video ud af.

Se videoen her: