GAMEBOX 2023

Tak til Gamebox for at vise, at esporten lever og har det bedre end nogensinde.
I weekenden deltog Esport Danmark blandt mange af landets største esportorganisationer i Danmarks største gaming-messe, Gamebox i Messecenter Herning.

Ifølge MCH var der 14.035 deltagere, der svingede forbi weekendens event, hvilket er en stigning på 62% i forhold til sidste år. Landets største LAN-turnering samlede flere end 1.500 deltagere, og der blev afviklet hele 12 turneringer for både professionelle og amatører. Samtidig kunne de deltagende på årets messe begive sig igennem et bredt udvalg af aktiviteter såsom EVOtag, JABBI-arena, fodbold mv., når man havde brug for at rejse sig fra gamer-stolen.

Som forbund afviklede vi et oplæg for over 200 folkeskoleelever og undervisere fra Herning Kommune om gaming og læring, vi afholdt workshop om fremtidens esportsøkosystem og åbnede i samarbejde med Pixel.tv, Lan Team Nord og Sørby Esport Jyske Bank main-stage med en fantastisk showmatch for vinderne af vores kvinde-DM. Her fik vi stillet et skarpt hold af holdkaptajn Dennis Vang, Quintin, William fra politiets online-patrulje, Sørby esports formand Mark og sidst men ikke mindst formand for Esport Danmark Stephan.
Tak til altid gode Thomas Bense og Munni for at skabe god stemning og dirigere slagets gang live på scenen.

Det mest fantastiske ved weekenden var, at vi gjorde det med uundværlig støtte fra et fantastisk samlet dansk esportsbagland. Vores partnere fra Jyske Bank, Gamebox, Astralis, esportforeningerne, event-afviklere, castere, private hold såsom Atlantic og Falcons m.fl., politiets-onlinepatrulje og Pixel.tv.
En særlig tak til Sørby Esport for at deres store hjælp i eksekveringen af showmatch og støtte til forbundet.

Bliv medlem: https://esd.dk/bliv-medlem-af-esd/