Hos Esport Danmark har diversitet og ligestilling i esporten et stort og vigtigt fokus. Det er et område der har meget høj prioritet i vores daglige arbejde. Kvinder og pigers plads i esporten har længe været en udfordring – også i Danmark. Derfor er det også et område, vi som forbund, tager meget alvorligt. 

Esport Danmark har vi, som et konkret tiltagEva Fog Noer som en del af bestyrelsen til netop at varetage dette indsatsområde.  

Vi er meget glade for at have Eva med i bestyrelsen, og sætter stor pris på den indsats hun lægger i arbejdet med både til at sættes fokus på udfordringerne, via sine egne og Esport Danmarks kanaler, men også, løbende, at komme med konkrete tiltag og initiativer. Vi betragter Evas arbejde som en vital del af forbundets vigtige indsats med at sikre diversiteten i dansk esport. 

I Esport Danmark mener vi at det kun kan styrke esporten i Danmark, men også resten af verden, at sporten bliver mere mangfoldig.  

Vi mener at alle, der har et tilhørsforhold og nyder fællesskabet omkring esportenskal være velkomne og have en plads. Esporten har netop kvaliteterne til at nedbryde barrierer både i forhold til kultur, religion, handicap, diagnose, køn, alder, etnicitet og samfundslag. Esporten har en fordel som ingen andre, idet det er muligt at danne fællesskaber offline og online. Esporten kan og skal kunne dyrkes af alle.  

Vi ved, at vi i forbundet har et stort og fundamentalt ansvar for at sikre ens kår, så alle der ønsker det, kan få et naturligt tilhørsforhold og fællesskab i esporten.  

Vi glæder os til i fremtiden at se mange flere kvinder, både som spillere på holdene, til events og i de foreninger og organisationer som til sammen udgør esporten i Danmark 

Vi hører meget gerne fra alle der har lyst til at deltage i debatten, komme med konstruktive inputs eller ønsker at dele oplevelser og erfaringer med os, omkring diversitet i dansk esport.  
Tøv endelig ikke med at kontakte os på kontakt@esd.dk eller at kontakte Eva direkte på ef@esd.dk.  

Mvh. 

Direktør 
Rico Corneliussen 
Esport Danmark 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *