1

Esporten får etisk kodeks

I samarbejde med DGI, Ungdomsringen, Dansk Firmaidrætsforbund og med opbakning fra Center for Ludomani og Anti Doping Danmark er det lykkedes eSport Danmark at udvikle et samlet etisk kodeks for esporten i Danmark.

Nyudviklet logo for mærkningsordningen

Kodekset danner basis for hvordan god esports-skik kan implementeres i klubber og foreninger over hele landet. Det er en frivillig mærkningsordning. Så, når man som klub/forening tilslutter sig etisk kodeks,  markerer man samtidig over for omverden en vilje til at hjælpe spillerne godt på vej ind i sporten. Og med fokus på sundhed og bevægelse, en sport uden snyd og stimulerende midler er vi et skridt videre på vores vision om at være det 100% for spillerne – og deres familier.

 

Kodekset har fået sig eget logo, som tilsluttende foreninger og klubber kan lægge på deres hjemmeside og SoMe og dermed sende stærkt signal til omverden om ansvarlighed og fællesskab i esporten.

 

Du kan læse pressemeddelelsen bag Etisk Kodeks herunder samt downloade alle dokumenter til din forening/klub, så I kan tilslutte jer ordningen.

 

Pressemeddelelse for Esport Etisk Kodeks

Esport Etisk Kodeks plakat til foreninger og klubber

Esport Etisk Kodeks kort

Esport Etisk Kodeks uddybende

Esport Etisk Kodeks logo

Vejledning om Esport Etisk Kodeks til bestyrelser i foreninger og klubber