Rico Corneliussen tiltrådte den 4. januar 2021 som administrerende direktør i Esport Danmark.

Rico kommer med stor erfaring som leder fra både esporten og underholdningsbranchen, hvor han blandt andet har arbejdet for DreamHack og MTG. 

Derudover har han stor erfaring fra marketing- og reklamebranchen og er dygtig inden for international forretning, CRM, event management, TV, radio og ledelse. Det er kompetencer, som kommer til at styrke forbundet og dermed hele esporten i Danmark.

”Vi er meget glade for at kunne ansætte Rico som direktør for forbundet” siger bestyrelsesformand Frederik Byskov. ”Rico kommer til at udfylde en vigtig rolle med at lede og styre forbundets ansatte i arbejdet med at styrke esporten, og jeg er sikker på, at han er den helt rigtige mand til jobbet”.

Rico kommer til dagligt til at arbejde fra kontoret i Slagelse, hvor han vil have det overordnede ansvar for den daglige drift af forbundet. Han vil samtidigt agere bindeleddet mellem bestyrelsen og sekretariat i implementeringen af forbundets strategi.

Som en af de første opgaver kommer Rico til at stå i spidsen, når Esport Danmark den kommende tid skal eksekvere tiltag og sikre gode forhold for udviklingen af dansk esport.

”Jeg glæder mig utroligt meget til at blive en del af et dedikeret hold, der ønsker at udvikle, rådgive og uddanne inden for esporten i Danmark, og til at tage fat på arbejdet med at gøre esporten mere tilgængelig”, siger Rico Corneliussen, der allerede har startet arbejdet.

Du kan kontakte Rico på rc@esd.dk.

Blå bog:

Navn: Rico Corneliussen

Alder: 45 år

Udvalgte tidligere stillinger:

  • Modern Times Group MTG AB
    Global Business Development – eSport
  • Blooming ApS
    COO & Founding partner
  • Warner Bros. Danmark
    Commercial manager- Head of Branded Content

Læs mere om Ricos professionelle virke hér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *