Foto: Tricked Esport

Esport Danmark og Nocco vil give landets 730.000 esportspillere forståelse for hvorfor fysisk aktivitet er vigtigt for performance, samt for styrkelse af fysisk og mentalt helbred.

Hvis du vil vinde i esport – slip skærmen

Mindre stillesiddende spilletid bag computeren, mere motion og integration af fysisk aktivitet for spillerne er en hjertesag for Esport Danmark og firmaet Nocco. Det er helt afgørende for forståelsen af hvor vigtig motion er for spillernes performance, samt fysisk og mentale helbred. På alle niveauer. Topidrætsfolk ved det – men det er ikke gængs viden blandt mange esportsudøvere. 

Esport Danmark ønsker samtidig at gøre det lettere for forældrene at tage del i de unge esportsudøveres interesse for esport og gøre fysisk aktivitet og spil i hjemmet til noget, man kan lave sammen som familie. Det er målet for Esport Danmark at nedbryde noget af den manglende forståelse af esport, blandt mange forældre. Esport er mange ting. Samarbejde, koordination og strategi er essentielt i sporten.

Vi er glade og stolte over at have indgået et stort og ambitiøst samarbejde med Esport Danmark. Et forbund med store visioner, som arbejder med et holistisk perspektiv med særligt fokus på at føre en aktiv livsstil, sund kost og trivsel i esport. Samarbejdet bidrager specifikt med at integrere fysisk træning (specifikt lavet til esport) på en nem måde, således at alle kan gøre det i foreningen, til holdtræning eller derhjemme. Overordnet set er vores ambition, at den fysiske træning skal forbedre esporten, udtrykker Mathias Kronstrand, CEO Vitamin Well Danmark. 

Rico Corneliussen, direktør i Esport Danmark fortæller: Tiden er inde til at ændre forældrenes opfattelse af esport. Det er ikke bare skydespil, chips og cola. Det er også fællesskab og venskaber på tværs af byer, køn og overbevisninger. Gennem god træning i foreningerne opnås nye samarbejds- og udviklingsfærdigheder. Kompetencer børn og unge kan bringe med ud i livet. Sammen med NOCCO håber vi at nå next level, Og derfor er vi glade for at hjælpe med udvikling af træningsprogrammer sammen med NOCCO i Danmark.   

Træningsmateriale bliver udviklet til esportsundervisning

NOCCO og Esport Danmark vil give esportspillere og trænere de bedste forudsætninger for at implementere fysisk aktivitet i deres esport træning. Dette skal gøres ved at give dem det rette fysiske træningsmateriale som de kan implementere individuelt i deres undervisning.

FAKTA

Om Esport Danmark;   

Esport Danmark er det landsdækkende forbund, der varetager alle led i esportens fødekæde. Fra bredden og talentudvikling til fremme af esportsudøvere, der dyrker sporten på elitevilkår.

Esport Danmark arbejder for at fremme esportens vilkår og skabe sammenhængskraft mellem sportens interessenter. 

For yderligere kontakt:   

Direktør Rico Corneliussen:                                                                                        

Email: rc@esd.dk
Tlf: 22533293

Om NOCCO – NO Carbs Compagny;                                                                  

Er en fitnessorienteret virksomhed hvis produkter idag findes i 30 lande.   

For yderligere kontakt:
Email: Info@nocco.se

Tlf: + 46 841011444

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *