Elgiganten har i årevis støttet esporten i Danmark på både forenings- og forbundsniveau. Et nyt samarbejde med Esport Danmark, som træder i kraft fra 1. september 2021, skal være med til at styrke og støtte esportens bredde og elite yderligere. 

Den 1. september indgår Elgiganten og Esport Danmark samarbejde. Et samarbejde, der har til formål at styrke og støtte esportens nuværende og fremtidige spillere på tværs af alder, køn og erfaringsniveau.

Elgiganten vil i løbet af samarbejdet bl.a. bistå med professionel rådgivning omkring produkter og indretning samt fungere som faciliterende og rådgivende partner på en række landsdækkende events og projekter.

Casper Mortensen, Assistant Sales Manager Tech, siger om samarbejdet:
– I Elgiganten arbejder vi ud fra devisen om, at esport er for alle. Jeg er derfor rigtig glad for, at vi har indgået samarbejde med lige præcis Esport Danmark: et landsdækkende forbund, der både arbejder med bredde, elite og talentudvikling. Det giver os en unik mulighed for at tilbyde rådgivning til alle med interesse for esport og være med til at skabe nogle helstøbte oplevelser og events for vores mange gamere landet over.

Danmark har indtaget førerpositionen for esport. Samtidig har interessen for gaming og esport aldrig været større. Casper udtaler: – Vi vil naturligvis gerne være med til at sikre vores førerposition. Det er klart. Men i Elgiganten ønsker vi ikke bare at støtte en bestemt gruppe. Vi ønsker at være til stede for alle. Både eliteudøverne og dem, der endnu ikke er kommet i gang. Et samarbejde med Esport Danmark giver os den perfekte mulighed for at samarbejde herom og vi glæder os rigtig meget til at komme i gang.

Rico Corneliussen, adm. direktør i Esport Danmark siger om samarbejdet: – Det er en fornøjelse, når man laver noget som giver værdi for vores medlemmer. Elgiganten har været med fra starten ligesom os selv, derfor er det en naturlig ting, at vi ender ud i et samarbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *