HVORFOR SAMARBEJDE MED OS?

Som samarbejdspartner med Esport Danmark, er du med til at gøre en forskel for de 550.000 unge mennesker, i Danmark,  som gamer på daglig basis. 

I Danmark har vi en lang og rig historik i foreningslivet, i mange retninger. Mere end 200 esportsforeninger i Danmark er skudt op over de sidste 1-4 år. Med visheden om at mange nystartede foreninger er startups, ønsker vi i esport Danmark at give disse foreninger konkrete ledelsesredskaber, til at skabe det rette fundament – som kan udleve foreningsværdier og kultur i fællesskab med den unge gamerkultur. 

Samtidig ønsker vi at danne brobygning og skabe samarbejde med erhvervslivet, en brobygning der skal være værdibaseret og langsigtet. Formålet er at vi giver de unge mulighed for dannelse i foreningsmiljøet. Vi opbygger relationer imellem virksomheder og de børn/unge som alle har den fælles interesse som er gaming/esport. Disse unge individer ønsker vi at give de bedste forudsætninger for livet og derved også hjælpe dem agerer i en verden som er forevig under forandring og hvor man på daglig basis skal tage svære valg, både online og offline.

Derfor søger vi en samarbejdspartner i erhvervslivet som kan se sig selv blive eksponeret for en målgruppe som hedder 12-25årige børn og unge, dvs. den alder hvor de første gang i deres liv skal tage nogle valg som har giver genlyd i resten af deres liv. 

Derfor skal du spørge dig selv om du/i kan se en værdi i et langsigtet samarbejde med et forbund hvis fornemste opgave er at yde den bedste service over for foreningerne og derved Danmarks unge generationer

HVORFOR BLIVE SPONSOR?

Hvorfor blive sponsor?
Bliv sponsor hvis du kan se værdi i at tilbyde vores børn og unge de allerbedste forudsætninger for at blive den mest optimale version af dem selv de kan blive. Dette gøres ved at sætte rammer, omgivelserne, læringsmiljøet og undervisningen på en sådan måde at det giver mening for dem som kommer i foreningerne. Alle kommer fra forskellige hjem, med forskellige forudsætninger, ser forskellige ud og taler forskellige sprog. Men en ting har de tilfælles, nemlig deres kærlighed til gaming. Og gennem gaming kan de udvikle dem selv i lige de retninger de ønsker og de kan gøre det i et sikkert miljø hvor undervisere og rollemodeller står side om side med dem og taler til dem i øjenhøjde.

Invester i fremtiden, invester i ungdommen…

HVORDAN BLIVER MAN SPONSOR?

Hvordan bliver man sponsor?
Såfremt du ønsker at gøre en forskel på en bestemt forening, i dit nærområde eller bare hjælpe esporten generelt. Da er du meget velkommen til at kontakte vores kommercielle direktør Mikkel Andersen. Kontakt info herunder. Henvendelser holdes fortrolige såfremt dette ønskes.

HVORDAN FORDELES PENGENE?

Hvordan fordeles pengene?
20 % af beløbet går til ESD til den videre udvikling af esport i danmark og til support og hjælp til alle foreningerne. Resten af beløbet går ubeskåret til foreningen/foreningerne.

Vores samarbejdspartnere

SPONSOR PAKKERNE GENERELT

Spring til specifik sponsor pakke

LEVEL 1 LEVEL 2 LEVEL 3 Privat fremvisningskamp

LEVEL 1 SPONSOR
30.000,-

Vores Level 1 sponsorer modtager en bred vifte af online branding og eksponering gennem Esport Danmark! Uanset om det er at have dit firmas logo på vores hjemmeside og på event t-shirts, eller samarbejde om et opslag til vores sociale medier, sørger vi for dit logo bliver set af alle familier der besøger vores sider eller ser Esport Danmark!

Et Level 1 sponsorat inkluderer:

LEVEL 2 SPONSOR
50.000,-

Level 2 sponsorat tager Level 1 sponsoratet endnu længere ved at tilbyde mere eksponering i form af yderligere sociale medie opslag, distribution af salgsfremmende- og promoveringsmateriale og et privat firma teambuilding-event. Vi tilbyder også at have dit firmas logo på bagsiden af vores esport jerseys som bliver båret af alle vores medlemmer landet over.

 Level 2 sponsorat inkluderer:

 

LEVEL 3 SPONSOR
100.000,-

Level 3 sponsor giver dig endnu mere visuel branding på de mest iøjnefaldende platforme og steder ved arrangementer.

Level 3 sponsorat inkluderer:

PRIVAT FREMVISNINGSKAMP
Starter ved 10.000,-

En tilpasset esport fremvisnings kamp er det perfekte event dit firma kan nyde! Her sørger Esport Danmark produktionen for at engagere både deltagere og tilskuere, ved at give dem underholdningen og spændingen fra en professionel esport kamp! Uanset om kampen er eksklusiv for ansatte eller en privat kamp mellem venner og familier, sørger vi for at dit firma skiller sig ud som det foretrukne sted at arbejde.

 

En Esport Danmark privat fremvisnings kamp inkluderer: