Veloverstået bestyrelsesseminar med ny bestyrelse ombord

I weekenden d. 7. & 8. november blev der afholdt bestyrelsesseminar med den nyudnævnte bestyrelse for Esport Danmark. 

Til seminaret blev det blandt andet drøftet, hvilke produkter forbundet kan tilbyde fremadrettet, kommende indsatser i forhold til fondsansøgninger samt udarbejdet nye medlemsgrupper som favner esportens aktører bedre og tydeligere end de tidligere. 

”Jeg er glad for, at den nye bestyrelse nu for alvor er kommet med ombord. Jeg synes, vi har fået igangsat nogle gode indsatser på seminaret, som bliver meget afgørende for vores videre arbejde” siger bestyrelsesformand Frederik Byskov. 

Med den nye bestyrelse er der også kommet nye kompetencer og erfaringer i spil i forbundet. Det betyder, at esportens aktørers ønsker og behov bliver tydelige, og at forbundet på den måde, i fremtiden, langt bedre vil kunne favne hele esportsscenen. 

Tim Ashton, ny næstformand for forbundet, glæder sig til det kommende arbejde. Jeg synes, vi er kommet rigtig godt i gang i den nye bestyrelse siger Tim og fortsætter: Vi kommer alle sammen med nogle gode og væsentlige kompetencer og baggrunde, som bliver helt essentielle for det kommende arbejde. De kompetencer, synes jeg, kom tydeligt i spil til seminaret, og jeg glæder mig meget til det videre arbejde”. 

Resten af året vil bestyrelsen arbejde målrettet med at udvikle og forfine forbundets kommende pallette af tilbud og ydelser. Disse forventes at kunne blive præsenteret i starten af det nye år. 

Du kan læse mere om den nye bestyrelse for Esport Danmark her