Nye kræfter i bestyrelsen for Esport Danmark

På den ordinære generalforsamling for Esport Danmark den 24. oktober kom der nye, stærke kræfter til i bestyrelsen. Tre nye bestyrelsesmedlemmer og to suppleanter blev valgt ind, mens forbundet fik en ny formand samt næstformand.

Esport Danmarks bestyrelse blev enstemmigt valgt ind:

  • Frederik Byskov (Formand)
  • Tim Ashton (Næstformand)
  • Anders Sørensen
  • Sofus Bynge
  • Steffen Thomsen
  • Lasse Kirchhoff
  • Eva Fog
  • Christen Sandersen

Dertil ønskede Dennis Sørensen at træde ud af forbundet, men indvilgede i at varetage kasserer rollen lidt endnu, indtil en passende erstatning er fundet. Esport Danmark leder efter en økonom / jura person med forbundserfaring til at tage over for Dennis.

På generalforsamlingen blev der også vedtaget enkelte vedtægtsændringer, mens årsrapporten ligeledes blev godkendt.
 

Kort om den nye bestyrelse
Tim Ashton arbejder til dagligt for SteelSeries som den europæiske ‘head of esport’. 

Eva Fog er forkvinde for organisationen DigiPippi, hvor hun arbejder med diversitet og piger i tech.

Christen Sandersen er ansvarlig for nyhedsmediet dust2.dk, der bl.a. driver Danmarks største CS liga.

Som suppleanter for bestyrelsen blev Michael Vestergaard fra Globen Esport og Martin Johansen fra Kolding Esport valgt ind.

Frederik Byskov glæder sig over den nye sammensatte bestyrelse og arbejdet, der venter:

”Esport Danmark favner nu som forbund meget bredt. Målet har siden min indtræden for et års tid siden altid været, at forbundet skal være til for alle esportens aktører, fra amatøren til de professionelle. Det har manglet før i tiden, men med den netop overståede generalforsamling og de gode, nye kræfter, der er blevet valgt ind i bestyrelsen, er forbundet rykket et tiltrængt skridt tættere på esportsmiljøet.

Jeg glæder mig rigtig meget til at arbejde sammen med de nye bestyrelsesmedlemmer og fortsætte det arbejde, som vi har igangsat det sidste halve år. Vi er nu i stand til for alvor at sætte tempo på arbejdet omkring strategien samt få de fem millioner kroner fra Kulturministeriet ud og arbejde for esportsscenen.

Med Tim, Eva og Christen kommer der kompetencer ind i bestyrelsen, som vil gøre os i stand til at omfavne endnu mere i forbundets virke. Vi står overfor et spændende år med oprettelse af det første hovedsekretariat i forbundets historie, med ansættelser direkte fra esportsmiljøet. Det er nye tider for Esport Danmark, og det ser jeg frem til at løfte sammen med den nye bestyrelse, vores advisory boards, forbundets medlemmer og alle aktører på esportsscenen, der har lyst til at give en hånd med.” 

Forbundet har i forbindelse med generalforsamlingen sagt farvel og tak for denne gang til Rasmus Fossing, der har valgt at trække sig. Bestyrelsen takker Rasmus for sit seje træk og arbejde med at samle esportsscenen omkring forbundet.

Relevante dokumenter
Esport Danmark generalforsamling 24. oktober 2020 – referat

Opdaterede vedtægter for forbundet

Årsrapport 1/4-19 til 31/3-20