Esport Danmark søger fuldtids projektleder til semi-pro/event-området

Brænder du for esport, og vil du være med til at gøre en forskel for den danske scene? Har du erfaring med semi-professionelle hold, eller har du arbejdet med LAN events? Så er det måske dig, vi leder efter.

Det er Esport Danmarks vision at varetage og sikre social, sportslig og økonomisk udvikling samt bæredygtighed inden for alle led i esportens fødekæde og økosystem. Esporten har sit særegne præg, som på mange måder er meget anderledes end traditionelle sports- og idrætsgrene, hvorfor der skal specialiseret viden og indsigt til for at løfte opgaven.

Som projektleder for semi-pro og event-området får du til ansvar at være den dynamiske kraft, der kan løfte og skabe en stærkere og mere bæredygtig esportsscene. Du vil få til opgave at være en drivende kraft for Esport Danmarks initiativer, bl.a. inden for klubber og events. I Esport Danmark ønsker vi et styrket samarbejde med scenens mange forskellige aktører. Det er derfor en fordel, at du har erfaring på området, har et stærkt esportsnetværk og kan arbejde selvstændigt.

Du vil arbejde sammen med områdelederne fra bestyrelsen, Lasse Storgaard (events) og Steffen Thomsen (semi-pro), der vil sparre om retning, initiativer og strategiske fokuspunkter. Det forventes, at du arbejder fra enten sekretariatet i Slagelse eller fra hovedkontoret i København. Der kan arbejdes online og hjemmefra, men det forventes, at du løbende møder ind på Esport Danmarks kontorer for at sparre med dine kollegaer.

Stillingen er projektbaseret fra 1/1-2021 til 30/6-2021 med mulighed for forlængelse.

Din erfaring:

  • Du har afviklet events/turneringer, haft en ledende rolle i en esportsorganisation, eller lign. kvalifikation i at arbejde med klubber og/eller events
  • Du har stor indsigt i den danske esports scene
  • Du har erfaring med projektledelse

Dig som person:

  • Du har skarpe analytiske/rapporteringsevner, da du løbende skal kunne rapportere til områdeledere og Esport Danmarks bestyrelse
  • Du kan begå dig skriftligt og mundtligt på dansk på et højt niveau
  • Du kan arbejde selvstændigt
  • Du er nede på jorden og nem at omgås, da du skal være primær kontaktperson og sikre facilitering til scenen

Ansøgninger evalueres løbende og ansøgningsdeadline er den 6. november 2020.  Ansøgninger sendes til Frederik Byskov på fb@esd.dk og skal indeholde et motiveret skriv om, hvorfor du er den rette person til jobbet. Vi lægger, i udvælgelsen, vægt på din esportserfaring, dine dansksproglige evner og motivationen bag ansøgningen.

Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Evt. spørgsmål kan rettes til Lasse Kirchhoff på lk@esd.dk eller Steffen Thomsen på st@esd.dk.