Esport Danmark inviterer til møde om esport i skole og uddannelsesinstitutioner

Esport Danmark er glade for at byde indenfor i maskinrummet til den områdegruppe, der har med uddannelse og undervisere at gøre i forbundet. Dertil er Esport Danmark stolte af at kunne løfte sløret for det uddannelses advisory board, som skal være med til at sikre kvaliteten af det fremadrettede arbejde på uddannelses- og skoleområdet.

Mødet vil foregå onsdag den 13. majDiscord i tidsrummet kl. 19:00 til kl. 21:30*.

Det primære formål med invitationen fra Esport Danmark er at få indspark og inspiration fra alle de, der har interesse i eller bevæger sig inden for uddannelses- og skoleområdet. Områdegruppen for Esport Danmark vil fremlægge den tilgang og de opgaver, der arbejdes med i forbundet. De er kort skitseret herunder:

  • Esport Danmarks områdegruppe inden for uddannelses- og skoleområdet afgrænser sig ved at arbejde med de esportstilbud, som ligger i forlængelse af eller som er en integreret del af skoletilbud (dvs. IKKE tilbud som kræver kontingent eller medlemskabsbetaling (foreninger, virksomheder, m.v.))
  • Der arbejdes på certificering af skoletilbud. Bedømmelse indeholder følgende parametre: Faciliteter, undervisere, pensum, social dannelse, faglig dannelse og strategi. Dertil er et syvende parametre ‘elite’, der er tiltænkt skoler og tilbud med elite-fokus – altså et ekstra element, der kan tilvælges som en del af certificering

Pointsystem, varighed, selve bedømmelsen af skoletilbud, processen for det videre arbejde og hver parametre uddybet vil blive gennemgået og diskuteret på mødet.

Har du som udefrakommende lyst til at komme med et forslag eller en idé til, hvordan noget inden for uddannelses- og skoleområdet kan løftes, så hører vi gerne fra dig inden – og til – mødet. Fristen for at indsende forslag er søndag den 10. maj, hvorefter vi sender dagsorden ud til alle via mail, der har tilmeldt sig. Forslag og tilmelding sker ved at skrive til uddannelse@esd.dk.

Esport Danmarks uddannelses advisory board:

  • Asger Ravn Nissen (Mentaltræner, Brøndby IF)
  • Tore Neergaard Kjellow (Skolen i Spil og Ugly Duckling Games)
  • Rune Kristian Lundedal Nielsen (Ast. prof. ITU)
  • Thorkild Hanghøj (prof. AAU)
  • Christian Høj Varming (Skoleleder, Cosmos bakkeskolen)
  • Nikolaj Primdal (Tidl. skoleleder, Campus Vejle)
  • Andreas McMogensen (Esportsansvarlig, KBH SYD HF & VUC)
  • Trine Caspersen (CEO, Tricas Psykologerne)

* Indsendes der mange forslag kan det være, at varigheden til mødet bliver længere end til kl. 21:30.

På vegne af Esport Danmark
Sofus Bynge, Martin Eckhaus, Lasse Kirchhoff og Peter Møldrup

Billede: Esport Danmark (Martin Eckhaus)